En İyi Kablolu Kulak İçi Kulaklık Önerisi 2023 – [JBL, Xiaomi, Razer]

Siz de en kaliteli sesin hala kablolu kulaklıklardan geldiğini düşünüyorsanız ve kendinize kablolu kulak içi kulaklık almayı düşünüyorsanız, sizin için bazı modeller seçtik. Şimdi inceleyebilirsiniz.

Kablolu Kulak İçi Kulaklıklardan Birkaç Öneri:

1. JBL T110

  • Öncelikle şu an kullanmakta olduğum kulaklığı önermek istiyorum: JBL T110

1.5 senedir bu kulaklığı kullanmaktayım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Bassları oldukça iyi veriyor tizlerde biraz zayıf kalıyor ama bir süre sonra alışıyorsunuz. Kulaklığın fiyatı şu an 80-100 tl arasında değişmekte. Orta fiyat bandında gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir model diyebilirim.

Baktığımız 4 siteye göre ürünün ortalama puanı 4.4/5’dir.

JBL T110 kullanıcı yorumu – hepsiburada

1.5 haftadır kullanıyorum. Ses kalitesi oldukça iyi. Diğer kulaklıklarda duyamadığınız, derinlerde kalan enstrümanları bu kulaklıkta duyabiliyorsunuz. Bassları oldukça iyi. Telefondan son ses açtığımda kulağımı acıtacak seviyelerde sesler iletebiliyor. Yalıtımı oldukça iyi. Dışarıya ses veriyor mu denemedim ama içeriye ses almama konusunda oldukça başarılı. Genellikle dışarıda yürürken kullanıyorum. Ara sıra kulağımdan çıkmaması için müdahale etme ihtiyacı duydum sadece. Koşu bandında denedim. Hafif tempoda koşarken pek bir problem yaşamadım. Kısacası kulakta durma konusunda en iyisi diyemem ama ortalama kulaklıkların üzerinde bir kullanım sağladığını söyleyebilirim. Spor yaparken kullanmak için almayı düşünen varsa bu kulaklık çok iyi bir tercih olmayabilir. Bir de kabloya gelen darbeleri (parmağınızla vurmak gibi) kulağınızda hafif bir şekilde duyabiliyorsunuz. Çok rahatsız edici değil ama söylemem gerektiğini düşündüm. Olabildiğince detaylı yazmaya çalıştım. Puanlama yapacak olursam;
Ses kalitesi: 8,5/10
Bass: 9/10
Yalıtım: 8,5/10
Dış mekan kullanımı: 7/10
İç mekan kullanımı: 9/10
Genel memnuniyet: 8,5/10

JBL T110 kullanıcı yorumu – ekşisözlük

kaç tane beats, sennheiser, bose, marshall bozduğumu bilmiyorum. daha dün bi de bunu deneyelim diyerek aldım. bass konusunda bence fiyatına göre gayet başarılı. fiyatına göre performansı da fazlasıyla iyi. giriş jakının eğimli olması da bir avantaj, sürekli eğilip büküldüğünden birkaç taneyi de öyle erittim çünkü.estetik açıdan da parlak ve sert bir plastikten yapılmış, erime toz tutma kir gösterme yapış yapış olma gibi şeyleri yaşayacağımı düşünmüyorum. en iyi yönü ise bozulunca sinirden kendimi yolmayacağım. ben kulak içi kulaklığa para yatırma dönemimi kapattım. siz de öyle yapın. zaten çok zararlı, bi tane orta alt kademe kulaklık ile zorunda kalınan mekanlarda dinleme yapın geri kalanında nefis bir set veya tek hoparlör döşeyin evinize. en azından 6 ayda bozulup insanı kanser etmiyorlar.

2. Xiaomi Piston Basic Edition

  • Daha uygun bir fiyat arıyorum diyorsanız düşük fiyatlı ürünlerin vazgeçilmez markası Xiaomi’den bir model önereceğim: Piston Basic Edition.

Piyasaya çıktığından beri en çok satılan kablosuz kulak içi kulaklıklar arasında yer alan model, uygun fiyatına rağmen gayet tatmin edici bir performans veriyor.

Müzik dinleme konusunda çok titiz değilseniz ve uygun fiyata kaliteli bir ürün kullanmak istiyorsanız size Xiaomi’nin Piston Basic Edition modelini tavsiye edebilirim.

Xiaomi Piston Basic Edition Videolu İnceleme

Baktığımız 5 siteye göre ürünün ortalama puanı 4/5’dir.

Xiaomi Piston Basic Edition kullanıcı yorumu – hepsiburada

Olumsuz yazanları anlayamadım.24 saatten önce elime ulaştı şu dönemde hemde.
Artılari(+)
*Yassı kablolu olması kablonun dolaşmasını engelliyor.
*Mikrofon Hd kalite ses veriyor ve ortamda ki diğer sesleri kesiyor. Sadece sizin sesiniz.
Mikrofon tam çene seviyesine geliyor ayrıca elle kaldırmak gerekmiyor.
Kulağa tam oturuyor ve stereo sesleri hissedebiliyorsunuz her iki kulaklıkta.
Eksileri-()
Kablo üstünde ses acma kapama ya da şarki değiştirme düğmesi yok. Sadece çağrı al ve kapat için tek düğme.
Özetle görüntülü konuşmaların çok önemi olduğu bu ve sonraki dönemlerde kesinlikle işinizi görecektir.

Xiaomi Piston Basic Edition kullanıcı yorumu – ekşisözlük

bundan yaklaşık 2 ay kadar önce 35 tl ye aldığım piyasada 50 tl altına alınabilecek en iyi kulaklıklardan bir tanesi.
yoğun kulaklık deneyimi olup , jbl’den beats’e kadar piyasada ne kadar telefon kulaklığı varsa denemiş , bir müddet kullanmış birisi olarak hem malzeme kalitesi hem müzik kalitesi bakımından kendisinin 3 – 4 katı fiyata kulaklıklara rahatlıkla erişebilmesi ağzımı açık bırakmıştır.
biraz bass ağırlıklı bir kulaklık olup , kişisel fikrim jazz , pop , rap , klasik müzik gibi veya biraz daha bass tınıları yüksek müzikleri dinlemek açısından tam bir f/p kulaklığı. ancak kendisinden 1000 – 2000 tl lik kulaklıkların verdiği performansıda beklememek gerekiyor.
xiaomi piston ailesinin tümünün kronik sorunu ise kulaklığın içerisindeki metal aksam ile ped arasına giren kirin kulaklığı tıkaması. bu yüzden cımbız ve iğne yordamı ile ufak bir ameliyat yapıp kulaklığı alır almaz bu metal koruyucuları söküp atmak kulaklıktan daha iyi bir performans almanızı sağlayacaktır. malesef bunu keşfedene kadar bir kulaklığım bozulduğunu sandığım için çöpe gitti.
ilgili işlemin nasıl yapılacağını anlatan yazı’yı inceleyerek sizde kulaklığınızı daha iyi kullanabilirsiniz.
ilerleyen zamanlarda piston ailesinin kesinlikle daha üst düzey kulaklıklarını denemeyi planlıyorum.

Kablolu Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı Önerilerimiz:

Eğer kendine tam bir oyuncu kulaklığı almak istiyorsan sadece en iyi oyuncu kulaklıkları yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

1. Rampage RM-K21 Superb

  • Oyun esnasında en ayrıntı sesleri duymanızı sağlıyor.
  • Tasarımı havalı bir görünüm katmış.

Özellikle son zamanlarda revaçta olan rekabetçi mobil oyunlarda sesleri detaylı duymamız çok önemli. İyi bir oyuncu kulaklığı bize oyunlarda üstünlük sağlıyor ve bize yaklaşan rakiplerimizi görmeden önce sezebiliyoruz.

Uygun fiyatlı oyuncu ürünleri üreten markalardan Rampage, özellikle bu modeliyle en çok, PUBG oyununu oynayan kullanıcılar tarafından rağbet görmüş. Eğer telefonda oyun oynarken büyük bir kulaklığı taşımak istemiyorsanız, aynı zamanda bilgisayarda da kullanmak istiyorsanız bu model sizin için oldukça yeterli olacaktır.

Ürünün avantajları:

  • Uygun fiyatıyla satın alınabilir bir ürün.
  • Yeterli seviyede detaylı ses veriyor.
  • Mobil cihazlarla kullanabileceğiniz taşınabilir bir model.

Ürünün dezavantajları:

  • Kafa bantlı kulaklıklara alışan oyuncular alışma süresinde sıkıntı yaşayabilir.
Rampage RM-K21 Superb Videolu İnceleme

Baktığımız 5 siteye göre ürünün ortalama puanı 4.3/5’dir.

Rampage RM-K21 Superb kullanıcı yorumu – hepsiburada

Ürün F/P oranı olarak son derece yeterli. Kutu içeriğinden bahsedersek içinde 1 adet jak dönüştürücü, kıyafetinize sabitlemeniz için mandal, küçük ve büyük boy slikonlar, kulağınıza sabitlenmesini kolaylaştıran aparatların yedeği ve harici mikrofon çıkıyor. Özetle zengin bir kutu içeriği var. Ses kalitesi PC oyunlarında ve müzik dinlemek için yeterli. Ürünü almak isteyenlere öneriyorum pişman olacağınızı sanmıyorum.

Rampage RM-K21 Superb kullanıcı yorumu – hepsiburada

Arkadaslar kulaklik fiyatina gore gayet uygun pubg oyniyan biriyseniz tercih edebilirsiniz ses kasma konusunda bu kulaklik muhtesem derecede iyi zaten saticida guzel koruyarak yolllamis tesekkurler ve son olarak icersinde deri kulakligi saklamak icin bi kilif var ve icersinden kulak boyunuza gore silikonlar cikiyor kutu icerigide gayet basarili

2. Razer HDS Hammerhead Duo

  • Oyunlarda alacağınız ses kalitesiyle rakiplerinizin önüne geçeceksiniz.
  • Tasarımında şık detaylar var.

Oyuncu ürünleri üreten markalarda en çok satanlar arasında kalitesiyle kendine yer bulan Razer, HDS Hammerhead Duo modeliyle orta bütçedeki kullanıcıları hedeflemiş.

Bildiğimiz gibi oyuncu ürünleri fahiş fiyatlara satılmakta. Razer’ın kulak içi bu modeli kulak üstü modellere göre daha uygun bir fiyata sahip.

Ses kalitesine geldiğimiz zaman oldukça kaliteli sese ve güçlü basslara sahip bu kulaklık oyuncular arasında hayli popüler. Hem oyun oynayayım hem de kulak içi bir kulaklık ile rahat oynayayım diyorsanız bu model yerinde bir tercih olacaktır.

Ürünün avantajları:

  • Tasarımı sade gibi gözükse de yeşil detaylar ürüne hava katmış.
  • Sadece oyunda etkili bir performansı var dersek yalan olur. Film ve müzik performansı da oldukça iyi.

Ürünün dezavantajları:

  • Ürünün fiyatı fazla gelebilir ve kullanıcıyı kulak üstü modellere yöneltebilir.
Razer Hammerhead Duo Videolu İnceleme

Baktığımız 3 siteye göre ürünün ortalama puanı 4.2/5’dir.

Razer HDS Hammerhead Duo kullanıcı yorumu – hepsiburada

Hiç yorum yoktu onun için yapmak istedim
Satıcı kusursuz iyi paketlenmişti
Kulaklık ise çok iyi ses kalitesi var ancak zevkler kişiden kişiye değişir jbl t110 vardı bende ondan buna geçiş yapmıştım aşırı iyi ses farkı oluştu ilk başta bir folloş oldum olum bu sesler niye çok farklı geliyor eski kulaklığıma göre dedim 1 gün kullandıktan sonra jbl ile aradaki farkı test etmek için jbli tekrar taktığımda şoka girdim ben aslında teneke dinliyormuşum basları güzel ama ben aşırı bas seviyorum oradan biraz yetinmedim ama ses kalitedi bu açığı katlar
Oyun için alacaklar ise ses kalitesi dediğim gibi fevkalde güzel ancak sadece ses kasmak için alacaklar bence kulaküstü alsın ne kadar para verirseniz verin biryerden sonraya gitmiyor ama şuana kadar dinlediğim en iyi sesi dinledim

Razer HDS Hammerhead Duo kullanıcı yorumu – amazon

Kullandığım en iyi ses veren kulaklık diyebilirim. Benim için olumsuz görünen tarafı kulaklık başlıklarının biraz ağır olması oldu. Kablo ince olduğu için bir dalgınlık durumunda, bu ağırlık kabloları kopartırabilir gibi geliyor bana. Yani iyi şekilde muhafaza edilmesi gereken bir ürün. Onun dışında görevini layıkıyla yerine getiriyor.

Kablolu Kulak İçi Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Kablolu kulak için kulaklık alırken şunları dikkate almanızı tavsiye ederiz:

  1. Ses kalitesi: Kulaklıkların ses kalitesi, müzik dinlerken veya herhangi bir şey dinlerken deneyiminizi etkileyecektir. Ses kalitesi için, kulaklıkların frekans yanıtını ve gürültü azaltma özelliklerini inceleyin. Ses kalitesi, kulaklıkların frekans yanıtı ve gürültü azaltma özelliklerine göre değişir. Frekans yanıtı, kulaklıkların sesleri nasıl yansıttığını gösterir. Genellikle, düşük frekanslar (bass) ve yüksek frekanslar (treble) arasında dengeli bir yanıt aranır. Gürültü azaltma özellikleri ise, ortam gürültüsünü azaltıp sadece sesleri duymanıza yardımcı olur.
  2. Konfor: Kablolu kulak içi kulaklıkları uzun süre takacağınız için, konfor önemlidir. Kulaklıkların tasarımı, kulak içine nasıl oturduğu ve hareket etmenize izin verip vermediği gibi faktörler konforu etkileyebilir.
  3. Bağlantı tipi: Kablolu kulak içi kulaklıklar genellikle bir cep telefonu, mp3 çalar, PC, Macbook gibi cihazlarla bağlanır. Kulaklıklarınızın cihazınızla uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Örneğin, bir iPhone için lightning bağlantılı kulaklıklar arayabilirken, bir Android cihaz için USB-C bağlantılı kulaklıklar arayabilirsiniz.
  4. Fiyat Performans: Kablolu kulak içi kulaklıklar farklı fiyat aralıklarında satılır. Bütçenize uygun bir kulaklık seçin, ancak unutmayın ki daha pahalı kulaklıklar genellikle daha iyi ses kalitesi ve daha yüksek konfor sunar.
  5. Marka ve model: Önceden kullandığınız bir marka veya model varsa ve memnun kaldıysanız, aynı marka veya modeli düşünebilirsiniz. Bazı özellikleri ile ön plana çıkan markaları inceleyin. Sizin için en önemli hususları daha çok önemseyen markaları tercih edebilirsiniz.

En İyi Kablosuz Kulak İçi Kulaklıklar

En iyi kablosuz kulak içi kulaklık öneri listemizi de incelemeyi unutmayın. Seçtiğimiz modeller şunlar: Xiaomi Redmi AirDots, Apple AirPods 2.Nesil MV7N2TU/A, JBL Tune 220TWS, Haylou GT1 Pro TWS IPX5, Huawei FreeBuds 3, Jabra Elite 65t, Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175NZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir